Μακαρόνια χοντρά με μανιτάρια, σάλτσα ντομάτας και φέτα

Μακαρονάδα λοιπόν για μια καληνύχτα όχι γλυκιά σε γεύση αλλά γλυκιά σε όνειρα σε όλους!!!!!!
Τα υλικά απλά σας τα αναφέρω δεν μετρώ ποσότητα,  ανάλογα με το πόσα μακαρόνια θα κάνει ο καθένας!

Υλικά:
μακαρόνια χοντρά για παστίτσιο
3-4 ώριμες ντομάτες
πιπεριά κέρατο πράσινη
καυτερή πιπεριά
κρεμμύδι ξερό
3-4 σκελίδες σκόρδο
μανιτάρια κατά προτίμηση τουλάχιστον
δύο ποικιλίες
μαίδανό
4-5 κουτ. σούπ. λάδι
1 κουτ. βούτυρο αλάτι, πιπέρι, κανέλα
μία πρέζα ζάχαρη

Εκτέλεση:
Βράζουμε και στραγγίζουμε τα μακαρόνια, τα αφήνουμε λίγο αλτέντε γιατί θα τα βράσουμε και με τη σάλτσα. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι, κόβουμε τις πιπεριές ροδέλες, το κρεμμύδι και τα βάζουμε στην κατσαρόλα να τσιγαριστούν ελαφρά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μόλις αλλάξουν χρώμα, ρίχνουμε τη ντομάτα και το σκόρδο ψιλικομμένο. Προσθέτουμε το αλάτι, την κανέλα, τη ζάχαρη, το πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα μας να δέσει για έξη επτά λεπτά. Βάζουμε τα μακαρόνια στη σάλτσα και τα αφήνουμε να βράσουν για πέντε λεπτά. Πριν αποσύρουμε προσθέτουμε το βούτυρο και το μαίδανό. Σερβίρουμε με τυρί φέτα.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις