Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Κρίσπις πιτάκια

Επειδή με την προηγούμενη συνταγή σας έβαλα σε βαθιά νερά, τώρα θα σας αναρτήσω κάτι εύκολο, τραγανό και πεντανόστημο.  Τρώγεται με μπιρίτσα αντί για πατατάκια αλλά μπορούμε να το βάλουμε και στη σαλάτα. Τα υλικά του εύκολα. Φύλλο σπιτικό για πίτα βούτυρο και κασέρι τριμμένο.

Υλικά:
Δύο μεγάλα φύλλα
150 γρ. βούτυρο
200 γρ. κασέρι τριμμένο

Εκτέλεση:


Ανοίγουμε δύο φύλλα. Βουτυρώνουμε το πρώτο φύλλο ( το βούτυρο λιωμένο) πασπαλίζουμε με κασέρι. Κρατάμε λίγο κασέρι και για το επάνω φύλο. Βάζουμε το άλλο φύλλο από πάνω το πατάμε λίγο με τον πλάστη, βουτυρώνουμε πασπαλίζουμε κασέρι, και κόβουμε τριγωνάκια. Ψήνουμε στους 200 μέχρι να ροδίσουν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου