Τορτίγιες με τυρί κρέμα, καπνιστή γαλοπούλα και πράσινη σαλάτα

Ελαφρύ, γευστικό δροσερό λάιτ γεύμα, δείπνο, για μπουφέ σε παιδικά πάρτι. Μπορείτε να το απολαύσετε με φίλους στο μπαλκόνι του σπιτιού σας, με συνοδεία δροσερής μπίρας, ακόμη και στην παραλία. Εύκολο στην παρασκευή του χωρίς ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας

Υλικά:
1 πακέτο τορτίγιες ολικής άλεσης
1 μεγάλο καρότο 
250 γρ. τυρί κρέμα
200 γρ. περίπου καπνιστή γαλοπούλα
πράσινη σαλάτα
μουστάρδα
2 κουτ. σούπ. λάδι
1 μεσαία πιπεριά φλωρίνης

Εκτέλεση:
Αγοράζουμε την γαλοπούλα σε χοντρή φέτα. Την κόβουμε σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια. Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε σε πολύ λεπτές φλούδες, πλένουμε την πιπεριά και την κόβουμε σε ροδέλες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι, μόλις ζεσταθεί λίγο προσθέτουμε την γαλοπούλα το καρότο και την πιπεριά Τα σοτάρουμε για δέκα λεπτά περίπου, μόλις πάρει χρώμα η γαλοπούλα, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τα υλικά μας να κρυώσουν. Μπορείτε να ετοιμάσετε την γαλοπούλα και από την προηγούμενη ημέρα. Πλένουμε την πράσινη σαλάτα και την κόβουμε με τα χέρια μας σε μικρά κομμάτια. Παίρνουμε ένα πιάτο βάζουμε επάνω την τορτίγια, αλείφουμε την κρέμα τυριού σε ένα τμήμα μόνο της τορτίγιας, βάζουμε σε όλο το μήκος της τορτίγιας επάνω στο τυρί μουστάρδα, συνεχίζουμε με την γαλοπούλα και στο τέλος προσθέτουμε την πράσινη σαλάτα. Τυλίγουμε την τορτίγια και την κόβουμε διαγώνια στη μέση. Σερβίρουμε της τορτίγιες σε πιατέλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις